Начало

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС OT КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ ТИХОМИР ЯНАКИЕВ ПО ПОВОД НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА 2022/2023 ГОДИНА

  • ПДФ
  • Печат
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,
На прага сме на нова учебна година, която крие нови знания, емоционални мигове, но и предизвикателства, диктувани от динамичния свят, в който живеем. Една традиция остава непроменена през годините – да отбелязваме с почит празника на знанията, на духовното огнище на българина – училището.
Изминалата учебна година безспорно бе изпълнена с трудности, но аз съм горд, че Вие показахте гъвкавост, иновативност и висок професионализъм при реализирането на дистанционното обучение. Отличният резултат е благодарение на силния екип: учители, родители и ученици.
СКЪПИ УЧИТЕЛИ,
Продължавайте да закриляте нашите деца с грижите си и да ги превръщате в отговорни личности със знанията, които им давате всеки ден! Вашата професия е призвание и носите силата на съвременния будител в сърцето си.
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
Предстоят Ви срещи с обичани учители, стари приятели, нови запознанства. Но най-вече Ви очаква докосването до безкрайния свят на знанието, което ще Ви води през целия житейски път. Не се страхувайте от неизвестното, а бъдете любопитни, мотивирани, задавайте въпроси и търсете винаги доброто в света около Вас. Най-вълнуващ ден е днес за първокласниците – запазете радостния трепет и занапред, винаги, когато прекрачвате училищния праг.
СКЪПИ РОДИТЕЛИ,
Без Вашата подкрепа българското училище няма как да върви напред и да устоява на трудностите. Във Ваше лице намираме всеотдайни партньори и най-вече приятели.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! НА ДОБЪР ЧАС!
ТИХОМИР ЯНАКИЕВ
Кмет на Община Созопол
scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

юни 2024
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930